Er viel veel te beleven in De Rietschans

06 dec 2016

Meer dan 70 ondernemers waren aanwezig tijdens de eindejaarsborrel van Ondernemend Haren bij de vernieuwde Rietschans te Haren. 

Fred Dalebout, als directeur van de Martini Hotel  Groep, gaf een inkijk in zijn ondernemersgeest.  Van betaalbare gerechten en overnachtingen tot sfeervolle hotels.  Maar nu ook "Bier en Kip” en gastvrijheid aan het Paterswoldsemeer. Inmiddels bestaat de Martini Hotel Groep uit Martini Hotel,  Brinkhotel, Budgett Hostels, Weeva, Eethuis voor allen en Taveerne Rabenhaubt. Deze horecabedrijven zijn gevestigd in Groningen en Zuidlaren en nu dus ook weer De Rietschans en binnenkort een nieuwe locatie aan de Lijte in Haren.

Hoe je baas over je eigen vermogen kunt zijn, liet Martin Boer ons zien. Als opensource specialist heeft hij Florizon.com ontwikkeld. Aangezien ouderwets sparen geen interessante optie meer is kun je nu met Florizon zelf aan het roer staan. Florizon.com heeft een uniek performance model ontwikkeld waarmee bedrijven op bepaalde gegevens worden geanalyseerd en gewaardeerd. Het model verwerkt meer dat 200 jaarverslagen van beursgenoteerde multinationals in Europa en Verenigde staten. Deze informatie en tools worden door Florizon gratis ter beschikking gesteld en maken het de (aspirant) belegger een stuk makkelijker de juiste keuze te maken.

Na deze presentaties was het tijd om te borrelen en in gesprek te gaan. Ondernemend Haren is een bloeiende vereniging met 180 leden. Zuidema Ondernemend Zakendoen organiseert voor de leden jaarlijkse circa 10 netwerkbijeenkomsten op een verrassende locatie.
 
Lees meer

 © Zuidema Ondernemend Zakendoen, management, advies, sales & support
Meerweg 69 | 9752 JC | Haren | + 31 (6) 13045086

Copyright | Privacy | Disclaimer

webxpress.constanten.MenuItemLanguage:0
webxpress.db.EntityClasses.DomeinEntity:205
webxpress.db.EntityClasses.SiteEntity:205
webxpress.db.EntityClasses.MenuItemEntity:13
Total Size of Session Data: 423,00 kb