Serious NL Doet voor Hart voor Ouderen

14 feb 2017

Op dinsdag 14 februari vond de eerste ontbijtbijeenkomst van 2017 van Ondernemend Haren plaats in het buurthuis De Mellenshorst met het thema Hart-voor-Ouderen.
 
Vrijdag 10 en zaterdag 11 maart is er een Serious NL Doet in het buurthuis met een marathon om geld in te zamelen voor het goede doel Stichting Vervoer voor Ouderen. Ze zijn essentieel voor mensen die mobiel beperkt zijn om hen naar de winkels, de verenigingen, ziekenhuis enzovoort te brengen. Serious NL Doet is een initiatief van het Buurthuis de Mellenshorst, die de faciliteiten beschikbaar stelt en de NOVO die clienten er actief bij betrekt. Haren FM is er de hele tijd bij om live verslag te doen.

Op het marathonprogramma staat o.a. Bingo, Spinning en diverse Artiesten. Ondernemers kunnen hun steentje bijdragen door leuke prijzen voor de nachtbingo beschikbaar te stellen, een bedrag of diensten te sponsoren, een spinningfiets te ‘huren’ of juist fietsers te sponsoren. Uiteraard wordt dit ook meegenomen in de uitzending van Haren FM. Diverse ondernemers waren enthousiast en hebben meteen een toezegging gedaan. Heb je ook interesse, neem contact op met Jan Broekman beheerder@buurthuisoosterhaar.nl of 050 5345964.

Onder het genot van het heerlijke (Ekoplaza) ontbijt waren er ook deze keer goede netwerkgesprekken, die ongetwijfeld tot mooie samenwerkingen leiden. 
 
Lees meer

 © Zuidema Ondernemend Zakendoen, management, advies, sales & support
Meerweg 69 | 9752 JC | Haren | + 31 (6) 13045086

Copyright | Privacy | Disclaimer

webxpress.constanten.MenuItemLanguage:0
webxpress.db.EntityClasses.DomeinEntity:205
webxpress.db.EntityClasses.SiteEntity:205
webxpress.db.EntityClasses.MenuItemEntity:13
Total Size of Session Data: 423,00 kb