Duurzaam Haren

11 jan 2017

Coöperatie Duurzame Regio Haren is op initiatief van Jeroen Groothuis en Ronald Zuidema opgericht. Het is als de dag van gisteren. Op 6 november 2015 hadden Jeroen Groothuis en Ronald Zuidema, beide lid van Ondernemend Haren, een koffieafspraak  voor nadere kennismaking. Op dat moment niet wetend dat dit zou leiden tot de oprichting van Coöperatie Duurzame Regio Haren u.a.
 
Na de koffieafspraak volgenden diverse besprekingen en uitwerkingen van het gedachtegoed voor een duurzaamheidscoöperatie om de lokale samenwerking en cohesie te bevorderen. Mede door de positieve reacties tijdens de Duurzaamheidsavond op 31 maart 2016 en een eerste presentatie in het gemeentehuis is een groep van sympathisanten ontstaan, waaruit 18 aspirant leden zijn geworven en van waaruit zich drie bestuursleden hebben gemeld.
 
Met dank aan Notariaat Haren hebben op 11 januari 2017 Peter van Vliet, Hans Wubbolts en Jelle Gernaat de Coöperatie Duurzame Regio Haren u.a. opgericht. Ze vormen samen het bestuur van de coöperatie onder de werknaam "Duurzaam Haren”.

Wij zijn trots op deze "groene” parel voor de gemeente Haren. Steun dit initiatief en word lid!

Jeroen Groothuis en Ronald Zuidema
Initiatiefnemers
 
Lees meer op website Duurzaam Haren

 © Zuidema Ondernemend Zakendoen, management, advies, sales & support
Meerweg 69 | 9752 JC | Haren | + 31 (6) 13045086

Copyright | Privacy | Disclaimer

webxpress.constanten.MenuItemLanguage:0
webxpress.db.EntityClasses.DomeinEntity:205
webxpress.db.EntityClasses.SiteEntity:205
webxpress.db.EntityClasses.MenuItemEntity:13
Total Size of Session Data: 423,00 kb