Zuidema Ondernemend Zakendoen is management support voor optimale bedrijfsvoering en ontwikkeling naar een professionele aangestuurde organisatie

Activiteiten

14 feb
2017
Serious NL Doet voor Hart voor Ouderen
Op dinsdag 14 februari vond de eerste ontbijtbijeenkomst van 2017 van Ondernemend Haren plaats in het buurthuis De Mellenshorst met het thema Hart-voor-Ouderen.
 
Vrijdag 10 en zaterdag 11 maart is er een Serious NL Doet in het buurthuis met een marathon om geld in te zamelen voor het goede doel Stichting Vervoer voor Ouderen. Ze zijn essentieel voor mensen die mobiel beperkt zijn om hen naar de winkels, de verenigingen, ziekenhuis enzovoort te brengen. Serious NL Doet is een initiatief van het Buurthuis de Mellenshorst, die de faciliteiten beschikbaar stelt en de NOVO die clienten er actief bij betrekt. Haren FM is er de hele tijd bij om live verslag te doen.

Op het marathonprogramma staat o.a. Bingo, Spinning en diverse Artiesten. Ondernemers kunnen hun steentje bijdragen door leuke prijzen voor de nachtbingo beschikbaar te stellen, een bedrag of diensten te sponsoren, een spinningfiets te ‘huren’ of juist fietsers te sponsoren. Uiteraard wordt dit ook meegenomen in de uitzending van Haren FM. Diverse ondernemers waren enthousiast en hebben meteen een toezegging gedaan. Heb je ook interesse, neem contact op met Jan Broekman beheerder@buurthuisoosterhaar.nl of 050 5345964.

Onder het genot van het heerlijke (Ekoplaza) ontbijt waren er ook deze keer goede netwerkgesprekken, die ongetwijfeld tot mooie samenwerkingen leiden. 
 
Lees meer
17 jan
2017
Meerwaarde gerealiseerd? Deel je succes!
Een nieuw netwerkjaar met nieuwe ambities voor Ondernemend Haren. Op 17 januari kwamen de leden van Ondernemend Haren bijeen in de F-Vleugel.
 
Een nieuwjaarsbijeenkomst onder begeleiding van Karst en Tom van PIVO Brouwers. De leden proefden hun 100% Harense bieren. Voor de netwerkbijeenkomsten werd in een korte presentatie de ambitie voor 2017 uiteengezet. Het creëren van meerwaarde door te refereren, lokaal samenwerken, opdrachten uitzetten in het netwerk en opdrachten met elkaar delen. Dit kan gerealiseerd worden door het verbinden van de netwerken van winkeliers, dienstverleners en gemeente.

Een andere doelstelling voor 2017 is om succesverhalen te verzamelen. Successen die mede door het Ondernemend Haren netwerk zijn bereikt. De verhalen zullen we delen via de website en sociale media, zodat het waardevolle effect van het netwerk zichtbaar wordt. Je kunt je succesverhaal melden via de website, via het volgende contactformulier Ondernemend Haren match.
 
 

Lees meer
06 dec
2016
Er viel veel te beleven in De Rietschans
Meer dan 70 ondernemers waren aanwezig tijdens de eindejaarsborrel van Ondernemend Haren bij de vernieuwde Rietschans te Haren. 

Fred Dalebout, als directeur van de Martini Hotel  Groep, gaf een inkijk in zijn ondernemersgeest.  Van betaalbare gerechten en overnachtingen tot sfeervolle hotels.  Maar nu ook "Bier en Kip” en gastvrijheid aan het Paterswoldsemeer. Inmiddels bestaat de Martini Hotel Groep uit Martini Hotel,  Brinkhotel, Budgett Hostels, Weeva, Eethuis voor allen en Taveerne Rabenhaubt. Deze horecabedrijven zijn gevestigd in Groningen en Zuidlaren en nu dus ook weer De Rietschans en binnenkort een nieuwe locatie aan de Lijte in Haren.

Hoe je baas over je eigen vermogen kunt zijn, liet Martin Boer ons zien. Als opensource specialist heeft hij Florizon.com ontwikkeld. Aangezien ouderwets sparen geen interessante optie meer is kun je nu met Florizon zelf aan het roer staan. Florizon.com heeft een uniek performance model ontwikkeld waarmee bedrijven op bepaalde gegevens worden geanalyseerd en gewaardeerd. Het model verwerkt meer dat 200 jaarverslagen van beursgenoteerde multinationals in Europa en Verenigde staten. Deze informatie en tools worden door Florizon gratis ter beschikking gesteld en maken het de (aspirant) belegger een stuk makkelijker de juiste keuze te maken.

Na deze presentaties was het tijd om te borrelen en in gesprek te gaan. Ondernemend Haren is een bloeiende vereniging met 180 leden. Zuidema Ondernemend Zakendoen organiseert voor de leden jaarlijkse circa 10 netwerkbijeenkomsten op een verrassende locatie.
 
Lees meer

Archief

 © Zuidema Ondernemend Zakendoen, management, advies, sales & support
Meerweg 69 | 9752 JC | Haren | + 31 (6) 13045086

Copyright | Privacy | Disclaimer

webxpress.constanten.MenuItemLanguage:0
webxpress.db.EntityClasses.DomeinEntity:205
webxpress.db.EntityClasses.SiteEntity:205
webxpress.db.EntityClasses.MenuItemEntity:18
Total Size of Session Data: 429,00 kb